Meetings and more

more than just a meeting

 

Welkom bij Meetings and More, dé plek waar het topsegment van vergaderaccommodaties zich aan je voorstelt. Meetings and More is inmiddels een maatstaf voor kwaliteit en biedt je de keus uit de crème de la crème van zakelijke locaties. Geïnspireerd vergaderen en geheel verzorgd verblijven gaan daarbij altijd hand in hand.

Zes karakteristieke locaties staan garant voor Meetings. En bieden elk, op hun eigen unieke wijze, More.

Natuurlijk bieden wij state of the art vergaderfaciliteiten maar daarnaast zijn er diverse varianten van rust, ruimte en gastvrije, sfeervolle ambiance te vinden in ons aanbod. Bovendien vindt u Meetings and More vergaderlocaties verspreid over heel Nederland.

Voor een unieke locatie die uw vergadering, bijeenkomst, productintroductie of incentive ondersteunt en inspireert, ben je bij Meetings and More altijd aan het juiste adres.

Veel van de Meetings and More locaties zijn aangesloten bij de International Association of Conference Centers (IACC). Dit is een organisatie die de aangesloten bedrijven ondersteunt bij het zo succesvol mogelijk runnen van de meest productieve vergaderfaciliteiten van de wereld.