Mooirivier Routebeschrijving

- spectaculair uitzicht over de Overijsselse Vecht -

Openbaar vervoer
Trein: Neem vanaf Zwolle lijn 167 (Zwolle-Ommen). Stap uit bij de Maneweg te Oudleusen. Als u hier bij de dichtsbijzijnde kruising de Maneweg in gaat, komt u na 500 meter lopen bij Mooirivier aan.
Bus: Neem vanaf Zwolle de trein richting Emmen. Stap na 9 minuten uit bij de eerste halte, NS station Dalfsen.

Eigen vervoer
Vanuit Utrecht: neem de snelweg A-28 via Amersfoort tot voorbij Zwolle. Neem direct na Zwolle de afslag richting Ommen, Dalfsen en Hardenberg N340 (afrit nr. 21). Na de tweede kruising met stoplichten rechtdoor richting Ommen. Ongeveer 1 km na Oudleusen ziet u aan de rechterkant het bord met de aanduiding van de afslag naar Mooirivier. Volg verder de aanwijzigingen op de borden.

Vanuit Arnhem: Neem de snelweg A-50 tot het knooppunt Hattemerbroek. Volg hier de A-28 richting Zwolle. Neem direct na Zwolle de afslag richting Ommen, Dalfsen en Hardenberg N340 (afrit nr. 21). Na de tweede kruising met stoplichten rechtdoor richting Ommen. Ongeveer 1 km na Oudleusen ziet u aan de rechterkant het bord met de aanduiding van de afslag naar Mooirivier Congreshotel. Volg verder de aanwijzigingen op de borden.

Vanuit Groningen: Neem de snelweg A-28 via Assen tot Hoogeveen. Volg iets voorbij Hoogeveen de N-48 richting Ommen/Raalte. Volg na Ommen de N-340 richting Dalfsen. Na ongeveer 5 km ziet u aan de rechterkant het bord met de aanduiding van de afslag naar Mooirivier Congreshotel. Volg verder de aanwijzigingen op de borden.

Vanuit Enschede: Neem de snelweg A-1 en A-35 naar Almelo. Volg de N-35 die helemaal om Almelo heen gaat en overgaat in de N-36 richting Hardenberg/Coevorden. Sla, na ongeveer 20 km bij de T-kruising met de N-34 linksaf richting Ommen/Dalfsen. Na ongeveer 17 km ziet u aan de rechterkant het bord met de aanduiding van de afslag naar Mooirivier Congreshotel. Volg verder de aanwijzigingen op de borden.

Vanuit Leeuwarden: Neem de Overijsselseweg (N32) richting Heerenveen. Volg op het knooppunt Lankhorst de A28, E232 richting Zwolle Vlak voor Zwolle neem de afslag richting Ommen, Dalfsen en Hardenberg N340 (afrit nr. 21). Ga zowel bij de eerste, als bij de tweede kruising met stoplichten rechtdoor richting Ommen. Ongeveer 1 km na Oudleusen ziet u aan de rechterkant het bord met de aanduiding van de afslag naar Mooirivier Congreshotel. Volg verder de aanwijzigingen op de borden.