Kapellerput Events

- genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur -

Kapellerput Buitenkeuken 200Kapellerput Foyer 200

Kleurrijke locatie

Kapellerput is een kleurrijke locatie voor evenementen tot maximaal 350 personen. Wij bieden u een verscheidenheid aan zalen, ruimtes, een restaurant en een prachtige foyer voorzien speciaal voor Kapelelrput ontworpen tapijt waar uw evenement, productpresentatie of kleinschalige beurs omgeven wordt door een unieke en bijzondere sfeer.

Buitenkeuken

Heel bijzonder is het dat u bij ons uw event ook buiten kunt houden. Omgeven door vennen, bos en heide bieden de diverse gazonnen en terrassen hiervoor uitstekende mogelijkheden. Al dan niet gezellig verzameld rond de buitenkeuken onder het genot van een hapje en een drankje.

Alles-onder-één-dak

Feestelijke evenementen kunnen wij in samenwerking met professionele partners voorzien van elke gewenst concept, licht, geluid en AV apparatuur. Live optredens binnen en buiten behoren tot de mogelijkheden. Ideaal is onze alles-onder-één-dak formule. Van een zakelijke bijeenkomst via een get-together en culinaire verwennerij overgaan naar een spetterend feest: wij draaien onze hand er niet voor om. Tot slot komt u weer tot rust in één van onze hotelkamers en begint de dag erna met een gezond ontbijt.

Goed bereikbaar

Kapellerput is gunstig gelegen ten opzicht van de snelwegen A2 en A67 en beschikt over 250 parkeerplaatsen. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Tijdens het gehele reserveringstraject wordt u geholpen door één van onze eventplanners, waarbij wij er naar streven u te voorzien van één contactpersoon. Dit ter bevordering van de communicatie en efficiëntie tijdens het reserveringstraject. Uiteraard stellen wij u voorafgaand aan het evenement persoonlijk voor aan onze F&B manager die tijdens de uitvoering eindverantwoordelijk is. 

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?