Figi More

- verrassend veelzijdig -

figi_vergaderzalen_detail_raam_200figi_faciliteiten_theater_01_200

Familiebedrijf

Figi & Slot Zeist is een familiebedrijf met een team van 150 medewerkers dat er plezier in heeft samen met organisatoren van evenementen in Figi en in Slot Zeist gasten persoonlijk en op een unieke manier te ontvangen.

Fairtrade Horeca Predicaat

Een bedrijf als het onze, dat al zo lang elke dag weer aan een hoogwaardig product werkt, realiseert zich des te meer dat de toekomst niet vanzelfsprekend is. In die visie past ook duurzaamheid. Van Fairtrade koffie hebben we bijvoorbeeld inmiddels al meer dan vijf miljoen kopjes geschonken. En deze maand ontvingen wij als eerste bedrijf het Fairtrade Horeca Predicaat van de Stichting Max Havelaar. Ons restaurant is bovendien het tweede in Nederland dat MSC-gecertificeerd is: het Marine Stewardship Council is een door het Wereld Natuur Fonds en Unilever opgericht keurmerk voor verantwoord gevangen vis.

Horen, zien en proeven

De veelzijdigheid van ons bedrijf kunt u horen, zien en proeven. Concerten organiseren wij al sinds 1925 in Figi en de huisstijl van Figi is door het Parijse vormgeversduo Ravage vormgegeven. En dit jaar is door Creative Perfumers uit Londen een exclusief Figi-parfum ontwikkeld dat met een niet opdringerige, subtiele geur weer een nieuwe dimensie geeft aan de Figi-beleving. Proeven, zien, horen en voelen: het gebeurt bij ons allemaal. Ook buitenshuis kunt u uw zintuigen steeds scherpen. Want Zeist en haar groene omgeving inspireren u en uw gasten steeds opnieuw.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?