Figi Hotelkamers

- verrassend veelzijdig -

figi_kamer_02_200figi_kamer_01_200

4 sterren hotel met eigen huisstijl

Het viersterren Figi hotel heeft een gedegen traditie in Zeist en omstreken en is een begrip als het gaat om gastvrijheid. Haar aansluiting bij Worldhotels -de internationale organisatie voor vier- en vijfsterren hotels- onderstreept haar hoogstaande, servicegerichte karakter. Het hotel beschikt over 97 kamers, waaronder drie suites. Alle kamers zijn in de huisstijl van Figi ontworpen en van vele gemakken voorzien. En ieder bed is opgemaakt met luxueus bedlinnen van Egyptische katoen.

Executive

Onze Executive kamers bevinden zich op de bovenste etage en hebben allemaal een fraai balkon met prachtig uitzicht en een extra ruime werkplek. Op de bovenste verdiepingen kijkt u vanaf het balkon uit over de uitgestrekte bossen rond Zeist. Met helder weer kunt u in de verte zelfs de Domtoren van Utrecht zien.

Suites

De Suites hebben een aparte zitkamer, een eethoek, kitchenette en een toilet. Ze zijn bovendien voorzien van een luxe badkamer. In de Suites is het mogelijk een extra queen-size-bed te plaatsen. Onze Suites zijn ideaal voor vergaderingen met kleine groepen.

Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u gebruik maken van alle Figi-faciliteiten, zoals de bioscoop en het theatercafé. Hier kunt u gezellig naborrelen en ontspannen. Het uitgebreide en culinaire ontbijtbuffet tenslotte, is voor onze hotelgasten een uitstekende start van de dag.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?