blooming Events

- een met niets te vergelijken belevingshotel -

blooming_culinair_glazen_200blooming_sfeer_short_200

Eindeloze mogelijkheden

Een blooming-event is een gebeurtenis die je moet bijblijven. Wij weten als geen ander hoe we groepen mensen kunnen inspireren en enthousiasmeren. Een culinaire workshop, een teambuilding-weekend met nieuwe collega’s, een outdoor-avontuur met uw zakenrelaties – de mogelijkheden en varianten zijn eindeloos.

100% Yours

Concepten voor onze blooming-events kunnen door ons worden bedacht, ontwikkelt en uitgevoerd. Maar u bent ook vrij om alleen gebruik te maken van onze ervaring, ideeën en op maat uitgewerkte plannen om uw evenement vervolgens te laten plaatsvinden waar en wanneer u wilt. Dat noemen wij 'blooming - 100% yours'.

65 jaar ervaring

Dankzij 65 jaar ervaring met groepen heeft blooming een rijkdom aan ideeën en creativiteit. Op basis daarvan vullen wij samen met u uw hele evenement in. Wat verwacht u? Wie zijn uw gasten? En wat wilt u bereiken? Door deze aanpak krijgt elk blooming-event een persoonlijke touch, een uniek karakter. En als u dat wilt, bedenken we zelfs een compleet nieuw concept.

Verrassing, inspiratie en avontuur zijn onze sleutelbegrippen. blooming staat garant voor de perfecte synergie tussen fun en functionaliteit, een constante beweging die voortdurend wordt vernieuwd. blooming prikkelt en laat u genieten. En is net zo eigenwijs als down-to-earth.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?