blooming Hotel & Conferentielandgoed

- een met niets te vergelijken belevingshotel -

Duin tot in de tuin, bos tot aan de deur. Hotel blooming is een plek waar iedereen tot bloei komt. Met de duinen als achtertuin en het kunstenaarsdorp Bergen op een steenworp afstand inspireert, creëert, prikkelt en ontspant dit bijzondere hotel. Bij blooming voel je je thuis. Binnen én buiten. Je geest gaat vanzelf weer waaien.

Dit conferentiehotel kent veel gezichten want geen ruimte is hetzelfde

blooming beschikt over een groot aantal zalen en spreekkamers. Ongeacht het doel van uw bijeenkomst, de grootte van uw gezelschap en de eventuele wensen op het gebied van technische faciliteiten: er is altijd een geschikte ruimte voor handen. De ligging van de zalen, direct aan de vrije natuur, geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Stap even uit het gesprek om in open lucht verder te praten, of om een frisse neus te halen. Dat is het echte blooming-gevoel.

Méér dan een frisse neus halen kan ook

blooming ligt in het dromerige duindorp Bergen en beschikt over een elf hectare groot, uniek eigen duingebied. Deze ligging, direct in de vrije natuur, geeft een gevoel van rust en vrijheid. Binnen en buiten lopen vrijwel naadloos in elkaar over. Het is niet zo gek dat veel van onze gasten graag weer terugkomen, of langer willen blijven...